Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Χλόη Σιταριού για την καταπολέμηση του καρκίνου και την «ολική επαναφορά» της υγείας μας!!!

Χλόη-Σιταριού-για-την-καταπολέμηση-του-καρκίνου
Η χλόη σιταριού επιβραδύνει, ουσιαστικά, την συνολικότερη διαδικασία γήρανσης. Αναζωογονεί το δέρμα, αποτοξινώνει τον οργανισμό, συσφίγγει το χαλαρό και πλαδαρό δέρμα, ενώ είναι ένας σημαντικός σύμμαχος στη μάχη κατά τουκαρκίνου.
Η Χλόη Σιταριού (επιστημονική ονομασία – triticum aestivium) αποτελείται κατά 70% από χλωροφύλλη, που την καθιστά αποτελεσματική στην αποκατάσταση της λειτουργία των νεφρών και του αίματος.
Η χλωροφύλλη ενδυναμώνει, οξυγονώνει και βελτιώνει τη λειτουργία του αίματος.

Είναι παρόμοια με την αιμογλοβίνη, το συστατικό που μεταφέρει το οξυγόνο από τους πνεύμονες προς τους ιστούς και τα διάφορα όργανα του σώματος. Μόλις καταναλώσετε χλωροφύλλη, αυτομάτως μεταφέρονται θρεπτικά συστατικά καθώς και οξυγόνο στα κύτταρα, στους ιστούς, και τα ζωτικά όργανα, που προσδίδει στη χλωροφύλλη την αναζωογονητική, προστατευτική και ενδυναμωτική της ισχύ.
O Δρ. Bennard Jensen, διάσημος διατροφολόγος, αποκάλυψε ότι ο χυμός από χλόη σιταριού και άλλοι πράσινοι χυμοί αποτελούν τους καλύτερους φυσικούς παράγοντες για τη βελτίωση της λειτουργίας του αίματος και πιο συγκεκριμένα είναι εξαιρετικά αποτελεσματικοί στην αύξηση των ερυθρών αιμοσφαιρίων στο αίμα.
Η Χλόη Σιταριού περιέχει πάρα πολλά θρεπτικά στοιχεία που ενδυναμώνουν και ενισχύουν τον οργανισμό μας. Πέραν της υψηλότατης περιεκτικότητάς της σε χλωροφύλλη, η χλόη σιταριού περιέχει 17 απαραίτητα αμινοξέα, 90 μεταλλικά στοιχεία, 13 βιταμίνες και 80 ένζυμα.
Η Χλόη Σιταριού προσφέρει μία αδιαπέραστη «αμυντική γραμμή» κατά πολλών παθήσεων. Ως ένας απόλυτα φυσικός αποτοξινωτικός παράγων, η χλόη σίτου προστατεύει το ήπαρ και φιλτράρει το αίμα εξουδετερώνοντας ουσίες όπως το κάδμιο, τη νικοτίνη, το στρόντιο, τον υδράργυρο, και  το χλωριούχο πολυβινύλιο.
Γεγονός: Τα καρκινικά κύτταρα δεν μπορούν να επιβιώσουν σε περιβάλλοντα με πλούσιο οξυγόνο.
Η αποτοξίνωση είναι το πρώτο βήμα. Η Χλόη σιταριού είναι ένας αντικαρκινικός παράγοντας με την ικανότητας υποβοήθησης αναστολής της ανάπτυξης των όγκων.
Αποτελεί πλούσια πηγή υγρού οξυγόνου, και έτσι μέσω της αύξησης της παραγωγής των ερυθρών αιμοσφαιρίων και την αύξηση των επιπέδων οξυγόνου στο αίμα, η χλόη σιταριού στην πραγματικότητα καταπολεμά τον καρκίνο, καθώς τα καρκινικά κύτταρα δεν μπορούν να επιβιώσουν σε αλκαλικά περιβάλλοντα.
Για του λόγου το αληθές, το επιστημονικό περιοδικό Mutation Research δημοσίευσε μελέτη στην οποία η χλωροφύλλη απεδείχθη πιο ικανή στην καταπολέμηση του καρκίνου από τη βήτα-καροτίνη και τις βιταμίνες A, C και Ε. H αντικαρκινική επίδραση της χλωροφύλλης είναι στην πραγματικότητα πιο ισχυρή από οποιοδήποτε άλλο θρεπτικό συστατικό.
pentapostagma 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου