Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Οφέλη για την υγεία των nopales


cfhdffΠέψη: Nopales είναι μορφές των κάκτων, έτσι ώστε να είναι πολύ ινώδης και περιέχουν ένα μεγάλο μέρος των διαιτητικών ινών .Διαιτητικές ίνες είναι απαραίτητη στη διαδικασία της πέψης, γιατί προσθέτει χύμα κινήσεις του εντέρου που τα καθιστούν πιο εύκολο να περάσει διαμέσου των λείων μυών του πεπτικού σωλήνα.Ενισχύει επίσης την περισταλτική κίνηση για να μετακινήσετε τα σπλάχνα κατά μήκος της οδού, και μειώνει τα συμπτώματα των δύο διάρροια και δυσκοιλιότητα.Επιπλέον, η υπερβολική ίνα στο σώμα μπορεί να μειώσει ενεργά την ποσότητα της χοληστερόλης, προστατεύοντας έτσι την υγεία της καρδιάς σας, καθώς και.


Απώλεια βάρους: Υπάρχουν ένας αριθμός των συνιστωσών εντός nopales που μπορεί να βοηθήσει στην απώλεια βάρους. Πρώτον, η ίνα μπορεί να κάνει το σώμα να αισθάνονται πλήρη και αναστέλλουν την απελευθέρωση της γκρελίνης, η οποία είναι η ορμόνη της πείνας, έτσι υπερκατανάλωση τροφής μειώνεται. Δεύτερον, αυτό το φυτό είναι πολύ χαμηλή σε κορεσμένο λίπος και χοληστερόλη, αλλά είναι γεμάτη με μεταβολική δυναμικό , έτσι ώστε το σώμα λειτουργεί σε υψηλότερο επίπεδο, χωρίς να κερδίζουν βάρος.Η παρουσία των βιταμινών Β6, θειαμίνη, ριβοφλαβίνη και, επίσης, κάνει το έργο της μεταβολικής λειτουργίας γρήγορα, και θα μεγιστοποιήσουν την καύση του λίπους και τη μετατροπή της τροφής σε αξιοποιήσιμη ενέργεια.
Πρόληψη του Καρκίνου: Η ποικιλία φυτοχημικών, φλαβονοειδή, βιταμίνη C, και άλλα αντιοξειδωτικά που περιέχονται στο nopales καθιστούν εξαιρετικά ευεργετική για ολόκληρο το ανοσοποιητικό σύστημα, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για διάφορες μορφές καρκίνου .Αντιοξειδωτικά είναι ευεργετικές ενώσεις που αναζητούν τις ελεύθερες ρίζες στο σώμα και την εξάλειψή τους πριν να μπορούν να μεταλλάσσονται το DNA των υγιών κυττάρων σε καρκινικά κύτταρα.Ελεύθερες ρίζες είναι οι επικίνδυνες υποπροϊόντα του κυτταρικού μεταβολισμού που μπορούν να συσσωρεύονται στον οργανισμό και να προκαλέσει μια ποικιλία από προβλήματα υγείας, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου.Η περιεκτικότητα σε βιταμίνη Α και φλαβονοειδή σε nopales έχουν επίσης συνδεθεί με μείωση του δέρματος, πνεύμονα, και από του στόματος καρκίνων.
Μεταβολική δραστηριότητα: Μία από τις πιο σημαντικές πτυχές της nopales την άποψη της υγείας είναι μεταλλικά και βιταμίνες του περιεχομένου της. Nopales περιέχουν θειαμίνη, ριβοφλαβίνη, νιασίνη, και βιταμίνη Β6-, τα οποία είναι ζωτικής σημασίας συνιστώσες του κυτταρικού μεταβολισμού και της κανονικής, ρυθμιζόμενη λειτουργία του ενζύμου σε όλο το σώμα.Εάν τα συστήματα οργάνων σας και την ορμονική ισορροπία βελτιστοποιηθεί, τότε το σώμα σας θα λειτουργούν πιο αποτελεσματικά, θα αυξήσει την απώλεια βάρους, την προώθηση της υγιούς κέρδος μυών, την επισκευή και τη συντήρηση ώθηση των οργάνων, και γενικά τονώνει όλο το σώμα.
Φτιάχνει δυνατά κόκαλα: Η περιεκτικότητα σε ανόργανα άλατα αυτής της ισχυρής φύλλα κάκτος περιλαμβάνει ένα μέτριο επίπεδο του ασβεστίου , το οποίο είναι ένα ουσιαστικό μέρος της οικοδόμησης ισχυρών οστών και επισκευή των οστών μετά από να υποστεί βλάβη.
Βελτίωση του ύπνου: Το φυτό αυτό περιέχει επίσης μαγνήσιο, το οποίο είναι ένα χρήσιμο μέταλλο για την πρόκληση συναισθημάτων του ύπνου για τους ανθρώπους που πάσχουν από αϋπνία, το χρόνιο άγχος ή ανησυχία.Επάγει την απελευθέρωση της σεροτονίνης εντός του σώματος, η οποία οδηγεί σε αυξημένα επίπεδα μελατονίνης.Έχει επίσης μια ελαφρώς κατασταλτική δράση, η οποία μειώνει τη λειτουργία των νεύρων και ηρεμεί το σώμα, βοηθώντας σας να κοιμηθεί.
Φλεγμονή: Ο χυμός που λαμβάνεται από τα φύλλα τουρσί αχλάδι από nopales έχει δειχθεί ότι έχει αντι-φλεγμονώδεις επιδράσεις σε μια ποικιλία από μέρη του σώματος, συμπεριλαμβανομένων των συμπτωμάτων που σχετίζονται με την αρθρίτιδα, τραυματισμό, πόνο στις αρθρώσεις, και το στέλεχος των μυών.Εφαρμόστε το χυμό τοπικά στην πληγείσα περιοχή, της καταναλώνουν το ίδιο το λαχανικό για να απολαύσετε επίσης τα αποτελέσματα.
Υγεία του δέρματος: Οι φυτοχημικές και αντιοξειδωτικά χαρακτηριστικά των nopales τους ένα καλό αμυντικό μηχανισμό ενάντια στην πρόωρη γήρανση συμπτώματα, όπως ρυτίδες και κηλίδες ηλικίας κάνουν.Οι ελεύθερες ρίζες αριστερά μετά τον κυτταρικό μεταβολισμό μπορεί να επηρεάσει σοβαρά το δέρμα και με την κατανάλωση nopales, μπορείτε να διατηρήσετε το δέρμα σας υγιές, τους νέους, και ανανεωμένοι.
Διαβήτης: Τα εκχυλίσματα από τα φύλλα φραγκόσυκου μπορούν να αποτελέσουν ισχυρούς ρυθμιστές των επιπέδων της γλυκόζης στο σώμα. Για τους ασθενείς με διαβήτη τύπου 2, μπορεί να προκαλέσει μειωμένη ακίδα στα επίπεδα γλυκόζης μετά την κατανάλωση, η οποία καθιστά τη διαχείριση του διαβήτη ευκολότερη.
Έλκη: Ακολουθώντας την παραδοσιακή χρήση του nopales ως θεραπεία για τα γαστρικά έλκη, πρόσφατες μελέτες έχουν επιβεβαιώσει τις συνέπειες. Προφανώς, η μύξα και ινώδες υλικό σε nopales καθιστά αναστέλλουν την ανάπτυξη των γαστρικών ελκών και εκείνων που αναπτύσσονται λόγω της υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ, έτσι για τους ανθρώπους που υποφέρουν τακτικά από αυτή την οδυνηρή κατάσταση, προσθέστε μερικά από αυτά τα ισχυρά φυτά στη διατροφή σας και να βελτιώσει η ποιότητα της ζωής σας!
Λίγα Λόγια Προσοχή: Λόγω της ικανότητάς της να ρυθμίζει και να επηρεάσει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, nopales μπορεί μερικές φορές να κάνει τους ανθρώπους να υπογλυκαιμικά, και αυτό δεν θα πρέπει να καταναλώνονται υπερβολικά πριν από μια επέμβαση, δεδομένου ότι καθιστά δύσκολο τον έλεγχο των επιπέδων της γλυκόζης του αίματος και των θρεπτικών συστατικών.Άλλες από αυτές τις ανησυχίες για την υγεία, nopales είναι ένα γευστικό και εξαιρετικά θρεπτική προσθήκη στη διατροφή σας!
https://www.organicfacts.net/health-benefits/vegetable/nopales.html
http://caloriecount.about.com/calories-nopales-i11963
Α Βαθμού
14 Θερμίδες
Διατροφικές Πληροφορίες
Μέγεθος μερίδας 1 φλιτζάνι, κομμένα σε φέτες (86 g)
Ανά μερίδα% Ημερήσια Αξία *
Θερμίδες 14
Θερμίδες από το λίπος 1
Συνολικό λίπος 0,1 g 0%
Κορεσμένα λιπαρά 0 g 0%
Πολυακόρεστα Λιπαρά 0 g
Μονοακόρεστα λιπαρά 0 g
Χοληστερόλη 0 mg 0%
Νάτριο 18 mg 1%
Κάλιο 221.02 mg 6%
Υδατάνθρακες 2,9 g 1%
Φυτικές Ίνες 1,9 g 8%
Σάκχαρα 1 g
Πρωτεΐνη 1,1 g
Η βιταμίνη Α 8% · Η βιταμίνη C 13%
Ασβέστιο 14% · Σίδηρος 3%
* Με βάση μια δίαιτα 2000 θερμίδων

Nopales θερμίδες και Οφέλη για την υγεία

Λίπος
Pro
Carb
Alc
ΚΑΛΑ ΣΗΜΕΙΑ
BAD POINTS
θρεπτικά συστατικά Ποσό
Βασικά Εξαρτήματα
Πρωτεΐνη 1,1 g
Νερό 80,9 g
Ash 1 g
Θερμίδες
Σύνολο Θερμίδες 13.8
Θερμίδες από υδατάνθρακες 10.3
Θερμίδες από λίπος 0.6
Θερμίδες από πρωτεΐνη 2.8
Υδατάνθρακες
Σύνολο Υδατάνθρακες 2,9 g
Φυτικές ίνες 1,9 g
Σάκχαρα 1 g
Λίπη και Λιπαρά Οξέα
Συνολικό λίπος 0,1 g
Ολικών ωμέγα-3 λιπαρά οξέα 4,3 mg
Ολικών ωμέγα-6 λιπαρά οξέα 37,8 mg
Βιταμίνες
Βιταμίνη Α 393 IU
Βιταμίνη C 8 mg
Η βιταμίνη Κ 4.6 mcg
Νικοτινικό οξύ 0,4 mg
Η βιταμίνη Β6 0,1 mg
Φυλλικό οξύ 2.6 mcg
Παντοθενικό Οξύ 0,1 mg
Η χολίνη 6,3 mg
Ορυκτά
Ασβέστιο 141 mg
Σίδερο 0,5 mg
Μαγνήσιο 44,7 mg
Φώσφορος 13,8 mg
Κάλιο 221 mg
Νάτριο 18,1 mg
Ψευδάργυρος 0,2 mg
Μαγγάνιο 0,4 mg
Σελήνιο 0,6 mcg
Διατροφή και Υγεία Οφέλη από Φαγητό Nopales
  • Nopal κάκτος περιέχει μεγάλη ποσότητα διαλυτών και αδιάλυτων ινών, που βοηθούν στη μείωση τόσο νηστείας και μεταγευματική υπεργλυκαιμία.
  • Οι άφθονες ίνες πολυσακχαρίτη και στερόλες που βρέθηκαν στο nopal φραγκοσυκιά είναι γνωστό ότι μειώνουν την LDL χοληστερόλη και τα επίπεδα των τριγλυκεριδίων.
  • Το αντι-οξειδωτικό και αντι-φλεγμονώδεις ιδιότητες σε nopal βοήθεια στην κατάργηση και την πρόληψη πλάκες των αιμοφόρων αγγείων.
  • Nopal συμπύκνωμα χυμού και nopal σκόνη κάκτος βοηθά στην πρόληψη των πρωταρχικές αιτίες των καρδιακών παθήσεων, με τη μορφή της καρδιαγγειακής φλεγμονής.
  • Η παρουσία αδιάλυτων διαιτητικών ινών, ή ακατέργαστη χορτονομή, σε nopal απορροφά τόσο το νερό όσο και τις τοξίνες και επιταχύνει απαλά τροφίμων μέσω της πεπτικής κομμάτι, συμβάλλοντας έτσι στην τακτική κινητικότητα του εντέρου.
  • Η nopal κάκτος ελέγχει την πλεονάζουσα παραγωγή γαστρικού οξέος και προστατεύει τις γαστρεντερικές βλεννογόνους.
  • Το υψηλό επίπεδο ασβεστίου που υπάρχει στο nopal βοηθά στη μείωση του κινδύνου του καρκίνου του παχέος εντέρου.
  • Με την ομαλοποίηση και τη μείωση του σακχάρου του αίματος και των λιπιδίων, nopal προάγει το αίσθημα κορεσμού και μειώνει την πείνα και την θερμιδική κατανάλωση.
  • Nopal χυμός που καταναλώνεται για να μειώσετε τον πόνο που προκαλείται από την ούρηση με συνεχή θαμπό πόνο στην ουρήθρα και την ουροδόχο κύστη μετά την ολοκλήρωση.
  • Από Nopal περιέχει αντιοξειδωτικά φλαβονοειδή, που εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες πριν αυτές μπορεί να επιβαρύνει ακόμη και το συκώτι.Απορροφά τις τοξίνες, μειώνοντας έτσι το φορτίο του ήπατος.
  • Nopal βοηθά αντιμετώπιση των συνεπειών της κατανάλωσης οινοπνεύματος, την επανυδάτωση του σώματος, καταπραΰνει το στομάχι και την πρόληψη από πονοκεφάλους και πόνους στο στομάχι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου