Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

ΔΙΩΞΤΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ!

Δείτε την αρχαία τεχνική που κάνει θαύματα!

Ενώ λίγο άγχος στη ζωή μας είναι φυσιολογικό ακόμη και αναγκαίο, το υπερβολικό στρες μπορεί να επηρεάσει τις καθημερινές μας συνήθειες και να έχει επιπτώσεις στην προσωπική μας ζωή και υγεία.
katathlipsh-774x320-600x248Σας προσκαλούμε να δοκιμάσετε μια αρχαία ιαπωνική τεχνική για αυτοχαλάρωση, που δεν θα σας πάρει περισσότερο από 5 λεπτά και μπορεί να γίνει σχεδόν οπουδήποτε.

Για να εξασκήσετε την τεχνική, είναι σημαντικό να κατανοήσετε ότι κάθε δάχτυλο του χεριού μας αντιπροσωπεύει ένα διαφορετικό συναίσθημα ή συμπεριφορά.
11053
Αντίχειρας
Βοηθάει να αντιμετωπίσετε συναισθήματα άγχους και ανησυχίας.
Δείκτης
Μπορεί να βοηθήσει να αντιμετωπίσετε το φόβο
Μέσος
Βοηθάει να ελέγξετε το φόβο και τη δυσαρέσκεια
Παράμεσος
Αυτό το δάχτυλο θα σας βοηθήσει να καταπολεμήσετε τη κατάθλιψη και τη στεναχώρια και θα σας βοηθήσει να είστε περισσότερο αποφασιστικοί.
Μικρό δάχτυλο
Βοηθάει να καταπολεμήσετε το άγχος και αυξάνει την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση.
04090493
Για να εναρμονίσετε την ενέργεια στο σώμα σας, πιάστε το δάχτυλο με το αντίθετο χέρι, τυλίγοντας όλα τα δάχτυλα και τον αντίχειρα γύρω από αυτό. Κρατήστε κάθε δάχτυλο για ένα έως δύο λεπτά. Θα καταλάβετε ότι έχει αποτέλεσμα όταν θα νιώσετε μια παλλόμενη αίσθηση.
Για να ηρεμήσει το μυαλό σας , εφαρμόστε ελαφριά πίεση στο κέντρο της παλάμης με τον αντίχειρα του αντίθετου χεριού και πιέστε το τουλάχιστον ένα λεπτό.
Εξασκήστε αυτή την τεχνική κάθε μέρα για να παραμείνετε ήρεμοι και για να αποκαταστήσετε την ισορροπία και την αρμονία μέσα σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου