Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

Να μην επιτρέψουμε στο Δήμο μας να εγκατασταθούν κεραίες για τα G5.


Χθες τα μεσάνυχτα σας υποσχέθηκαμε ότι θα σας στείλουμε μεταφρασμένη στα Ελληνικά την ιστοσελίδα που αφορούσε στον κορονοϊό.
Κάποιοι όμως καλοί φίλοι μας πρόλαβαν, το μετέφρασαν και τους ευχαριστήσαμε γι αυτό.
Θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι το πλέον σπουδαίο που πρέπει να κάνουμε είναι να μην προμηθευτούμε το G5 και να μην επιτρέψουμε στο Δήμο μας να εγκατασταθούν κεραίες για τα G5. Όσοι το διαβάσατε θα είδατε επίσης και τα Chemtrails δηλαδή τα αεροπλάνα που μας ψεκάζουν. Μη σας πουν για συμπυκνώσεις αερίων. Οι συμπυκνώσεις αερίων γίνονται σε μεγαλύτερα ύψη όταν η θερμοκρασία της ατμόσφαιρας είναι χαμηλή -40C. Έχουμε παρακολουθήσει το θέμα και θα προβούμε στις δέουσες ενέργειες. Επισυνάπτουμε μία φωτογραφία ψεκάσματος για να γνωρίζετε τη διαφορά. Αν σε δύο μήνες ψεκάσουν τον ιό θα ξανάχουμε πάλι κρούσματα του ιού.
Το σπουδαιότερο όμως μέρος του προγράμματος είναι το εμβόλιο του κ. Bill Gates με το οποίο όλοι πλέον αποκτούμε ηλεκτρονική ταυτότητα και παράλληλα του επιτρέπουμε να μεταλλάξει και το DNA μας. Οι ψεκασμοί βέβαια γίνονται για να δημιουργούμε και ακραία καιρικά φαινόμενα.
  Αυτό το πρότζεκτ της Νέας Τάξης σκοπεύει για να συντηρήσει το Παραμύθι της Κλιματικής αλλαγής που θα μας στοιχίσει πολλά χρήματα, θυσίες και περιοριστικά μέτρα. Σε μας τους Έλληνες πάλι θα μας στοιχίσει πιο πολύ από τους άλλους γιατί οι Λαθρομετανάστες θα λέγονται πλέον φυγάδες λόγω κλιματικής αλλαγής και οι οποίοι θα έρχονται κανονικά στην Κρήτη (αυτά κανόνισε ο Πρωθυπουργός…). Όλα μας πηγαίνουν καλά..η Αλβανία είναι πλέον στο ΝΑΤΟ και για να ευχαριστήσει την Ελλάδα που δεν άσκησε βέτο, ούτε άλλη  πίεση μας έστειλε υγειονομικό υλικό, χαρτί υγείας ή μάσκες….
Κύριε Πρωθυπουργέ ο τρόπος που κινείσθε είναι του αυτού επιπέδου με αυτό του ΓΑΠ, που ως προφητεύσας τα πάντα ανέφερε και το θέμα του Πλανητάρχου. Οι Νησιώτες σας έδιωξαν και προτού να προλάβετε οι ντόπιοι και ο Στρατός έκλεισαν τα σύνορα. Προσέξτε ουδείς πίστεψε στις πολιτικές σας δεξιότητες και αυτή τη φορά θα πρέπει όλοι σας να απολογηθείτε ενώπιον Θεού, Λαού και Δικαστών για τα Εθνικά, πολιτικά και οικονομικά εγκλήματα που έχετε διαπράξει

Με τους θερμότερους Πατριωτικούς Χαιρετισμούς
Στέργιος Σμυρλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου