Τρίτη 28 Απριλίου 2020

Φραγκοσυκιά: Αμυντικόν όπλον κατά του κορωναϊού

Για να έχει ο άνθρωπος ισχυρόν ανοσοποιητικόν σύστημα, πρέπει να το τροφοδοτεί με τα κατάλληλα  τροφικά «όπλα». Τα αποτελεσματικώτερα όλων είναι οι φυτικές τροφές, ανεπεξέργαστες βιομηχανικώς. Δηλαδή η ωμοφαγία.
Λαχανικά, όσπρια, φρούτα, χορταρικά. Η προσφορά τους είναι αδιαμφισβήτητη. Και η χρήση αυτών συν ορισμένες άλλες τροφές, κρέας, ιχθείς, οίνος αποτελούν την περίφημην Ελληνικήν διατροφήν, που οι σύγχρονοι κακώς αποκαλούν «μεσογειακήν». Τις εφήρμοζαν αλλά και τις συνιστούσαν με πειστικά επιχειρήματα, ο Πυθαγόρας και ο Ιπποκράτης.
Διαχρονικώς η ανθρωπότητα τηρούσε τις οδηγίες τους και είχε ευεργετικά αποτελέσματα.
Το ισχυρόν ανοσοποιητικόν σύστημα συμβάλλει θετικώς στην αντιμετώπιση του κορωναϊού. Αποτελεί όπλον ισχυρόν και βοηθά τον οργανισμόν να αμύνεται σθεναρώς κατά των επιθέσεων του ιού, οι οποίες εξασθενούν τον οργανισμόν.
Βασικώτατον μέσον για εδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος αποτελεί η φραγκοσυκιά και όλα τα εξ αυτής προερχόμενα. Είναι επιστημονικώς αποδεδειγμένη η σημαντική αυτή προσφορά στον ανθρώπινον  οργανισμόν, κάτι που δυστυχώς οι Έλληνες το αγνοούν.
Πρέπει όμως τώρα που ο άνθρωπος δοκιμάζεται σκληρώς από θανατηφόρον ιόν να αμυνθεί με φυτικά μέσα χωρίς να περιμένει την βοήθειαν κάποιου φαρμάκου που δυστυχώς αυτήν την στιγμήν δεν υπάρχει. Υπάρχουν όπως οι φραγκοσυκιές. Στραφείτε σ’ αυτές και τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά.
Λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα www.fragosika.gr, ενότητα  ειδήσεις.
Ας δοκιμάσομεν κάτι που δεν το γνωρίζομεν ενώ μας το συνιστούν καθηγητές πανεπιστημίων άλλων χωρών.
                                       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου