Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Κόψτε το κάπνισμα με τη μέθοδο του βιοσυντονισμού

Το κάπνισμα αποτελεί, σύμφωνα με όλες τις έρευνες της επιστήμης, την πρώτη αιτία θανάτου στην αναπτυγμένη Δύση. Σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες οι καπνιστές πεθαίνουν κατά μέσο όρο επτά χρόνια νωρίτερα από όσους δεν κάπνισαν ποτέ, ενώ παρουσιάζουν διπλάσια πιθανότητα για εμφάνιση θανατηφόρας καρδιακής νόσου, δεκαπλάσια πιθανότητα για καρκίνο του πνεύμονα, διπλάσια πιθανότητα για σοβαρά κατάγματα του ισχίου και καταρράκτη και τριπλάσια επίπτωση εγκεφαλικών επεισοδίων.


Η συντριπτική πλειοψηφία των περιστατικών της χρόνιας αποφρακτικής πνευμονοπάθειας αφορά καπνιστές. Το κάπνισμα συνδέεται επίσης με μία σειρά από σοβαρά καρκινώματα, όπως είναι τα καρκινώματα του στόματος, του λάρυγγα, του οισοφάγου, του παγκρέατος, του νεφρού, της ουροδόχου κύστης, του τραχήλου της μήτρας, του παχέος εντέρου, του προστάτη, του μαστού, του αίματος. Οι καπνιστές παρουσιάζουν αυξημένη επίπτωση καταρράκτη, οδοντικών προβλημάτων, εκφύλισης ωχράς κηλίδας, ανευρυσμάτων, δερματικών ρυτίδων, αθηροσκλήρυνσης, οστεοπόρωσης, νόσου ALZHEIMER, αποφρακτικής αγγειοπάθειας, πρόωρης γήρανσης.


Εάν έχετε αποφασίσει να σταματήσετε το κάπνισμα αλλά θέλετε μια βοήθεια στην προσπάθειά σας, η μέθοδος του βιοσυντονισμού μπορεί να σας βοηθήσει, με ποσοστό επιτυχίας 75% στην 1η επίσκεψη και μέχρι 86% με 2 ή 3 επισκέψεις, σύμφωνα με την υπεύθυνη του Κέντρου Φυσικοθεραπείας κι Εναλλακτικών Θεραπειών Αλμυρού κα Μαρίκα Τζάμου.

"Η θεραπεία στοχεύει στην απεξάρτηση του οργανισμού από την νικοτίνη ενώ παράλληλα επιτυγχάνει την ταχύτατη απομάκρυνση της πίσσας και των άλλων βλαβερών προϊόντων του καπνού που έχουν επικαθήσει στους πνεύμονες του χρόνιου καπνιστή.

Η μέθοδος είναι απλή και ανώδυνη.

Χρειάζεται μόνο τη στάχτη και τη γόπα από το τελευταίο σας τσιγάρο και με την βοήθεια ηλεκτροδίων στέλνει ηλεκτρομαγνητικά σήματα στον οργανισμό που βοηθούν στην αποτοξίνωσή του και στην μείωση της επιθυμίας για κάπνισμα.

Με αυτόν τον τρόπο αποφεύγεται το στερητικό σύνδρομο, οι πνεύμονες αποκτούν την αρχική τους αντοχή το συντομότερο, μειώνεται ο κίνδυνος εμφράγματος, από την 1η κιόλας μέρα χωρίς τσιγάρο. Και όλα αυτά χωρίς αύξηση βάρους!

Η όλη διαδικασία διαρκεί περίπου 35 λεπτά. Συνήθως απαιτούνται 1 εως 3 επισκέψεις".

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την κα Τζάμου στo τηλ: 2422025445
ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.tzamou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου