Τρίτη 16 Ιουλίου 2019

Σειρά εκδηλώσεων αφιερωμένων στο σώμα, το μυαλό και το πνεύμα


Με μία πλήρη σειρά εκδηλώσεων αφιερωμένων στο σώμα, το μυαλό και το πνεύμα θα ολοκληρώσει το Αγρόκτημα Φοίφα τα καλοκαιρινά του προγράμματα, αφήνοντάς μας ενισχυμένους κι εφοδιασμένους για το υπόλοιπο του καλοκαιριού. Παράλληλα, συνεχίζονται και οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες στη φύση για παιδιά και γονείς κάθε Πέμπτη και Παρασκευή απόγευμα, μέχρι τέλος του μήνα.
Πιο συγκεκριμένα, λοιπόν, οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν είναι οι εξής:
Κυριακή 21 Ιουλίου, 8.45 π.μ 12.00 μ.μ. : «Summer soul food, με την CookPad και την Hristinka Maslarska, δασκάλα γιόγκας, αφιερώνουμε ένα πρωινό για να δυναμώσουμε το σώμα και το πνεύμα μας με την πρακτική της γιόγκα και να τονώσουμε τον οργανισμό μαγειρεύοντας νόστιμα, υγιεινά και οικονομικά!»
Πέμπτη 25 – Παρασκευή 26 Ιουλίου, 18.30 μ.μ. 21.00 μ.μ. : «Μαγειρεύοντας φυτικά καλλυντικά, μέσα από το Φαρμακείο της Φύσης, με την Παναγιώτα Φράσκου, χημικό και ειδήμων στην παρασκευή φυτικών καλλυντικών, δημιουργούμε το δικό μας ολοκληρωμένο σετ καλλυντικών αλλα και φαρμακευτικών φυτικών βοηθημάτων για τις ανάγκες του καλοκαιριού και όχι μόνο με υλικά που απλόχερα μας χαρίζει η φύση. Από σαπουνάκια, κρέμες και lotion με διάφορες ιδιότητες για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά, έως κηραλοιφές για διάφορες χρήσεις, αντιηλιακά και lip balms, είναι μόνο ένα δείγμα από όσα θα έχουμε τη δυνατοτητα να ανακαλύψουμε και να φτιάξουμε παρέα.»
Για περισσότερες πληροφορίες ή/και δηλώσεις συμμετοχής καλέστε στο 27210 22505 ή επισκεφθείτε τη σελίδα στο FB Re:Think – Αγρόκτημα Φυσικής Καλλιέργειας Φοίφα.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου