Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019

Αγρόκτημα Φυσικής Καλλιέργειας το μήνα Ιούλιο


ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ Δ. ΛΥΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ 
Ένα νέο κύκλο δραστηριοτήτων εγκαινιάζει το Αγρόκτημα Φυσικής Καλλιέργειας Φοίφα με έμπνευση το καλοκαίρι και τίτλο “Καλοκαιρινό Σχολείο στη Φύση!”. Για ολόκληρο το μήνα Ιούλιο οι πόρτες του αγροκτήματος θα είναι ανοιχτές για δημιουργικές δραστηριότητες στη φύση, χρηστικές και καλλιτεχνικές κατασκευές, πολύ παιχνίδι, αλλά και πικ νικ για όποιον το επιθυμεί. 

Η αρχή θα γίνει την Πέμπτη 4 Ιουλίου με θεματική “Παἰρνοντας το δρόμο για τους ήχους του καλοκαιριοὐ, δημιουργώντας κατασκευές με φυσικά υλικά και με αφορμή τη θάλασσα. Ωστόσο, οι θεματικές δραστηριότητες θα ποικίλλουν από βδομάδα σε βδομάδα. 
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4-12 ετών και θα πραγματοποιείται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή απόγευμα από τις 18.00 μ.μ. και μετά. 

Η τιμή εισόδου ανέρχεται στα 6 ευρώ/άτομο.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής καλέστε στο 27210 22505 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Re:Think-project και τη σελιδα στο FB “Re:Think-Αγρόκτημα Φυσικής Καλλιέργειας Φοίφα”.

Καλοκαίρι στο
Αγρόκτημα Φοίφα

Re:Think Summer @Farma Fifa Permaculture
Jungle Garden Play Activities

"Καλοκαιρινό Σχολείο στη Φύση"

                             JUNGLE GARDEN PLAYGROUND ACTIVITIES

Ολόκληρη η φύση τον Ιούλιο χτυπά την καρδιά του καλοκαιριού και η θάλασσα μας καλεί σε δροσερά σφιχταγκαλιάσματα. Κι εμείς με τη σειρά μας προσκαλούμε εσάς να αρμενίσουμε σε θάλασσες εξωτικές, δημιουργώντας παρέα ό,τι μας είναι απαραίτητο για το ταξίδι, αντλώντας έμπνευση από όσα χτίσαμε και φτιάξαμε μες στο χειμώνα. Το καράβι με το οποίο θα σαλπάρουμε, τα κοχύλια που θα κρύβουν τους ήχους της θάλασσας, τις παγίδες που θα περικλείουν σφιχτά όλες τις στιγμές που δεν θέλουμε να ξεχάσουμε, όλα μικρά σύμβολα ενός μεγάλου καλοκαιριού που ήδη είναι εδώ!

Το Αγρόκτημά μας, λοιπόν, από την Πέμπτη 4 Ιουλίου, και κάθε Πέμπτη και Παρασκευή μέχρι τέλος του μήνα, θα έχει ανοιχτές τις πόρτες του από τις 18.00 μ.μ. για δημιουργικές δραστηριότητες στη φύση, χρηστικές και καλλιτεχνικές κατασκευές με ευφάνταστα, φυσικά και μη υλικά, πολύ πολύ παιχνίδι και πικ νικ, για όποιον το επιθυμεί!

Οι δραστηριότητες ποικίλλουν από εβδομάδα σε εβδομάδα, πάντοτε με έμπνευση το καλοκαίρι. Για την πρώτη εβδομάδα η θεματική είναι "Παίρνοντας το δρόμο για τους ήχους του καλοκαιριού", οπότε και θα δημιουργήσουμε κατασκευές με φυσικά υλικά και αφορμή τη θάλασσα.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4-12 ετών, ωστόσο πάντοτε δεχόμαστε και μικρότερους και μεγαλύτερους φίλους!
Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ κι εδώ ή καλέστε μας στο 27210 22505.

Summer play activities for kids and youths
 Jungle Garden Activities
Wellness for kids and parents

SEARCHING  FOR INNER SUMMER NATURE 

Read More

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου