Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2016

ΤΟ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ ΜΕΛΙ

Ξέρετε για να αδυνατίσετε δεν πρέπει να τρώτε λίγο αλλά να τρώτε σωστά και ποτέ αυτό να μη γίνετε αργά το βράδυ. Ο οργανισμός την ημερήσια ενέργεια που του περισσεύει την μετατρέπει σε λίπος καθώς κοιμόμαστε, όπως καταλαβαίνουμε λοιπόν το πρώτο μυστικό για να πετύχει το κόλπο που θα σας δώσουμε σήμερα, είναι να κόψετε τελείως το βραδινό. Λίγες μπουκιές, ένα φρούτο, λίγο γιαούρτι είναι ότι πρέπει για να κρατηθεί ο οργανισμός μέχρι να κοιμηθεί.


Το κόλπο που θα δώσει σήμερα η Ορεινή Μέλισσα είναι ένα πραγματικό ελιξήριο μακροζωίας, υγείας αδυνατίσματος, ότι πρέπει για όσους δεν έχουν καλό μεταβολισμό και πέρνουν εύκολα βάρος. Πολλοί διατροφολόγοι κρύβουν αυτά τα πράγματα, επειδή θέλουν να κερδοσκοπούν σε βάρος των ανυποψίαστων πελατών τους, βάζοντας τους να κάνουν εξωπραγματικά πράγματα με πολλές φορές μικρό αποτέλεσμα.

Πολλές φορές έχουμε ακούσει για το μέλι και τις εκπληκτικές ιδιότητες που έχει. Ξέρετε ότι αν το χρησιμοποιείτε καθημερινά στη διατροφή σας, ρυθμίζει όλοκληρο τον οργανισμό, τη λειτουργεία του πεπτικού, του εντέρου, του ανοσοποιητικού; Δηλαδή αν βάλετε το μέλι στη διατροφή σας, ο οργανισμός χωνεύει πιο σωστά τις τροφές, μεταβολίζει καλύτερα την ενέργεια, και δεν αποθηκεύει λίπος. Το μέλι δεν έχει ουδεμία σχέση με τη ζάχαρη.
Το μέλι μόλις μπαίνει στον οργανισμό, αναγνωρίζεται ως βιολογικό προϊόν, και ρυθμίζει τα πάντα. Ποτέ μα ποτέ δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τις θερμίδες που έχει, διότι στην ουσία δεν είναι θερμίδες αλλά καθαρή ενέργεια και δύναμη στον οργανισμό. Το μέλι περιέχει πληθώρα απο σάκχαρα, γλυκόζη φρουκτόζη, μαλτόζη, στην πιο απλή τους μορφή ότι πρέπει για ντοπαριστεί ο οργανισμός με αύθονη ενέργεια. Επιπροσθέτως περιέχει βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά που δεν βρίσκουμε εύκολα στις τροφές.

Όλα αυτά τα έχουμε ακούσει χιλιάδες φορές από τους επιστήμονες, και η Ορεινή Μέλισσα τα υπενθυμίζει για άλλη μια φορά, προκειμένου να σεινηδητοποιήσετε ότι οι καλύτερες τροφές αδυνατίσματος δεν κρύβονται στα ακριβοπληρωμένα φάρμακα, αλλά στις πιο απλές τροφές που όλοι έχουμε στο σπίτι, και που πολλές φορές ξεχνάμε να καταναλώσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου