Κυριακή 15 Μαρτίου 2020

Αόρατος, υπερπαντοδύναμος, διωκτικός ο ιός!

Με τις ασθενείς μου γνώσεις δεν δύναμαι να συνειδητοποιήσω πως αυτός  ο αόρατος, ιός έχει θέσει «υπό την μπόταν» του ολόκληρην  την ανθρωπότητα και την απειλεί με επικίδυνον διωγμόν. Πως κατόρθωσε να τοποθετήσει  στην  κορώνα (δίσκον) της κεραίας του 6 δισεκατομμύρια ανθρώπους  και να τους απειλεί κατά το δοκούν. Πρόκειται για κάτι το δυσκόλως αντιληπτόν από το ανθρώπινον μυαλόν. Τουλάχιστον το ιδικόν μου. Άλλοι ίσως το καταλαβαίνουν!

Πέραν αυτού έχω και άλλες απορίες αναφερόμενες στην δράση του ανθρώπου και στην έρευνα για καταπολέμηση των ιών και συγκεκριμένως του παρόντος.
Γνώριζαν οι επιστήμονες ότι ανήκει στη ιδίαν  οικογένεια των κορωναϊών  με τον ΜΕΡΣ και ΣΑΡΣ, γνωστούς από δεκαπενταετίας  και με συμφορές εναντίον του ανθρώπου. Δεν έπρεπε οι ερευνητές να στραφούν  σε βαθείαν και συνεχή μελέτην και να εφεύρουν  αν όχι εμβόλιον τουλάχιστον ισχυρόν φάρμακον, ούτως ώστε μόλις εκδηλωθεί στον άνθρωπον, με την χορήγηση του φαρμάκου να εξουδετερώνεται αμέσως;;  Ο εκπρόσωπος του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας  μας συνιστά να εμποδίσομεν την εξάπλωση του ιού, ώστε να δώσομεν χρόνον στην έρευνα! Αυτό επισημαίνω και  διαπορώ, τι έγινε τόσα χρόνια από την εμφάνιση των Κορωναϊών;
Για να γίνουν έρευνες πρέπει να διατεθούν από τα Κράτη μεγάλα ποσά. Κάτι τέτοιο δεν έγινε. Ο  άνθρωπος διαθέτει αμύθητα ποσά για να κατασκευάζει όπλα  προς θανάτωση των  συναθρώπων του και όχι των αοράτων εχθρών του! Πολεμικά όπλα πάσης μορφής ακόμα και ατομικά, μηχανοκίνητα όπλα, πολεμικά αεροπλάνα F -35 τα οποία θεωρεί επιτυχία, πυραύλους , πολεμικά πλοία,  φρεγάτες και αεροπλανοφόρα και μύρια άλλα. Έχει συγκρίνει ο άνθρωπος το μέγεθος ενός αεροπλανοφόρου και ενός Κορωναϊου; Πόσα μυριάκις τρισεκατομμύρια  ιοί απαιτούνται  για  να αντιστοιχίσουν  το βάρος ενός αεροπλανοφόρου!!!!  Ασύλληπτον σε έκταση. Και όμως ο άνθρωπος συνεχώς ασχολείται  με την κατασκευήν ομοίων θηριωδών όπλων και δεν γνωρίζομεν πόσον ασχολείται με την εφεύρεση «όλων» κατά των ιών! Πόσα διαθέτει στον το τομέα  αυτόν. Μάλλον ασήμαντα ποσά.
Και τώρα που ο αόρατος αλλά υπερπαντοδύναμος  ιός τον έχει φέρει στο άκρον της καταστροφής, θέλει να δώσει χρόνον στην έρευνα. Η μηδαμινότητα του ανθρώπου φαίνεται αυτήν την στιγμήν εντονώτατη. Σταμάτησε κάθε δραστηριότητά του   όχι για να πολεμήσει τον ιόν, αλλά για να εμποδίσει την εξάπλωσή  του.  Διακρατικές  επικοινωνίες διεκόπησαν,  επιχειρήσεις έκλεισαν, κάθε δραστηριότητα εντός των κρατών ανεστάλη,  ο κατά τα άλλα δήθεν «ισχυρός άνθρωπος και κατακτητής της Γης και τ’ Ουρανού»  ηναγκάσθη να κλεισθεί στο σπίτι του, από κάποιαν αόρατην δύναμη. Δύναμη Ηγετικήν της οποίας  η Κορώνα – το Στέμμα είναι ουσιαστικώς και όχι επιφανειακώς Αυτοκρατορική – Μονοκρατορική,  δι ό και τον  κατέστησε αυτήν την στιγμήν ενεργειακώς «νεκρόν»!
Έως πότε;
                              Μιχαήλ Στρατουδάκης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου