Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Ο διαγωνισμός μας ονομάζεται «Athena»,ξενοδοχείο Electra Palace στην Πλάκα

Δηλώστε συμμετοχή μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2016 !!!
Ανταποκριθείτε άμεσα και εκμεταλλευτείτε τις εκπτώσεις που παρέχουμε ανάλογα με τα δείγματα που θα στείλετε!
Η Ελλάδα, η κοιτίδα του ελαϊκού πολιτισμού, η μόνη χώρα στον κόσμο όπου η λέξη «λάδι» σημαίνει ελαιόλαδο, η χώρα που κατέχει τα παγκόσμια πρωτεία στην κατά κεφαλήν κατανάλωση και είναι είναι η 3η χώρα στην παραγωγή ελαιολάδου παγκοσμίως, δεν είχε μέχρι σήμερα να αντιτάξει έναν διαγωνισμό εφάμιλλο με τους καλύτερους του εξωτερικού.
Από σήμερα αυτό αλλάζει γιατί ο Athena International Olive Oil Competition έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα! Με κριτές από δέκα διαφορετικές χώρες, με πλήρη διαφάνεια και επαγγελματισμό, με πρότυπο τους καλύτερους και πιο επιτυχημένους διαγωνισμούς του εξωτερικού, ο διεθνής διαγωνισμός «Athena» δίνει λύση στον Έλληνα ελαιοπαραγωγό και τυποποιητή που θέλει να αναδείξει το προϊόν του στηρίζοντας ταυτόχρονα την εθνική παραγωγή.

Ο διαγωνισμός μας ονομάζεται «Athena» φέρει, δηλαδή, το όνομα της ελληνίδας θεάς Αθηνάς που δώρισε στην Αθήνα την ελιά και το όνομά της. Ως χώρος για την τέλεσή του έχει επιλεγεί το ξενοδοχείο Electra Palace στην Πλάκα ώστε οι κριτές, την ώρα που θα δοκιμάζουν και θα κρίνουν δείγματα, να έχουν θέα την Ακρόπολη!
Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στον 1ο Διεθνή Διαγωνισμό Ελαιολάδου «Athena International Olive Oil Competition» που θα γίνει στην Αθήνα στις 21 & 22 Μαρτίου 2016! Στην ιστοσελίδα μας, www.athenaoliveoil.gr θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να δηλώσετε συμμετοχή. Ανταποκριθείτε άμεσα και εκμεταλλευτείτε τις εκπτώσεις που παρέχουμε ανάλογα με τα δείγματα που θα στείλετε!
‪#‎ATHIOOC2016‬ ‪#‎ATHENAOLIVEOIL‬ ‪#‎ATHIOOC‬ ‪#‎ATHENA‬ ‪#‎ATHIOOCREASONWHY‬
International Olive Oil Competition taking place in Athens Greece between the 21st and 22nd of March 2016
athenaoliveoil.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου